Vesti

WINTERSUN objavljuju novi album ove godine
04.01.2017. | |

Finski melodic death metal majstori WINTERSUN objaviće novi album u toku ove godine, javljaju iz tabora benda. Album je već završen, a iz benda najavljuju novi i drugačiji materijal u trajanju od 53 minuta. Međutim ovaj album nije dugoočekivani nastavak albuma "Time I" već potpuno novi album. Ime novog izdanja još uvek nije poznato, a više detalja će biti uskoro objavljeno, poručuju iz benda.

Postava benda Wintersun

Bend je nedavno objavio i vest da će frontmen Jari Mäenpää obesiti svoju gitaru da bi se skoncentrisao na dužnosti vokaliste tokom koncertnih nastupa. Svoj aktuelni album "Time I" bend je objavio u oktobru 2012. godine, šest godina nakon prvobitno objavljenog datuma. Recenzija tog izdanja našla se na našim stranama, a možete je proćitati ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.