Vesti

'Bloodlust' benda BODY COUNT stiže u martu!
03.01.2017. | |

Nakon što su napravili sjajan comeback albumom "Manslaughter" koji je 2014. godine izašao za Sumerian Records, Ice-T i ekipa najavljuju novo izdanje koje će ugledati svetlost dana marta 2017. godine!

'Bloodlust' benda BODY COUNT stiže u martu!

Popularni Ice-T već dugo vremena postavlja tekstove pesama sa albuma "Bloodlust" na svom Twitter profilu i sudeći po tome, sigurno je da nas očekuje vrlo politički angažovana ploča. Kako smo imali prilike da zavirimo i na njihovu probu, sigurni smo da nas ova ekipa ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnima.

Ono što je sigurno jeste da je bend snimio video za numeru "All Lives Matter" i da su potpisali ugovor sa Century Media Records, tako da ćemo vrlo uskoro imati prilike da čujemo nešto novo od ovog sastava.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.