Vesti

THE XX imaju novi singl, poslušajte 'Say Something Loving'
03.01.2017. | |

Nekoliko dana pred Novu godinu, britanski sastav THE XX izbacili su još jedan singl koji najavljuje njihov novi studijski album. "I See You" će ugledati svetlost dana 13. januara, a ovo je treći najavni singl. Album će izaći putem izdavačke kuće Young Turks Recordings.

Ovo je njihov prvi studijski album nakon što je "Coexist" napravio pravu pometnju u indie krugovima. Pre singla "Say Something Loving" (pesmu možete poslušati ispod teksta) imali smo prilike da čujemo i numere "Hold On" i "I Dare You". Omot i listu pesama možete videti ispod.

THE XX imaju novi singl, poslušajte 'Say Something Loving'

01. Dangerous
02. Say Something Loving
03. Lips
04. A Violent Noise
05. Performance
06. Replica
07. Brave for You
08. On Hold
09. I Dare You
10. Test Me

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.