Vesti

BY-PASS najvili novi materijal, pogledajte lyric video za numeru 'Ledena'
03.01.2017. | |

Domaći progresivni rok sastav BY-PASS je, nakon uspešne promocije njihovog poslednjeg studijskog albuma "Pustinjom", ove godine napravio pauzu i koncertno mirovao ali i nastavio rad na novom autorskom materijalu i očekuje se da će publika biti u prilici da već tokom 2017. čuje nešto novo od njih.

Do tada, kao praznično iznenađenje svim njihovim fanovima, By-Pass poklanja lyric video za neobjavljenu do sada verziju pesme "Ledena", koja je bila njihov poslednje objavljeni singl sa već pomenutog albuma. S obzirom da je "Ledena" jedna od najranije nastalih pesama za prethodno izdanje, imala je dug razvojni put do finalnog aranžmana koji se našao na albumu, sa nekoliko verzija u međuvremenu koje su se međusobno stilski drastično razlikovale. Lyric video prestavlja originalnu, prvobitnu verziju.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.