Vesti

LIFE OF AGONY najavili novi album, 'A Place Where There's No Pain' stiže krajem aprila
03.01.2017. | |

Jedan od najpopularnijih sastava sa njujorške alternativne scene najavio je novi povratak. Sigurno je da je poslednja dekada bila vrlo turbulentna za LIFE OF AGONY, tako da se nadamo da će "A Place Where There's No Pain" koji dolazi krajem aprila doneti vrlo zanimljiv materijal.

LIFE OF AGONY najavili novi album, 'A Place Where There's No Pain' stiže krajem aprila

Ovo će biti prvi album na kojem će vokalne dužnosti uraditi Mina Caputo, ranije poznat kao Keith Caputo koji je promenio pol 2011. godine kada se izjasnio kao transeksualac. Bend je svoj drugi reunion uradio 2014. godine od kada nastupaju zajedno u postavi u kojoj su pored Mine i gitarista Joseph Zampella (Joey Z), basista Alan Robert i bubnjar Sal Abruscato.

Oni su tokom devedesetih izbbacili tri studijska albuma "River Runs Red" (1993), "Ugly" (1995) kao i "Soul Searching Sun" (1997.), dok je poslednje studijsko ostvarenje izašlo 2005. godine i nosi naziv "Broken Valley".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.