Vesti

Pogledajte sliku bivših i sadašnjih članova benda HELLOWEEN na okupu
03.01.2017. | |

Nemački power metal veterani HELLOWEEN nedavno su objavili vest da će im se bivši članovi legendarne postave, pevač Michael Kiske i gitarista i osnivač Kai Hansen, pridružiti na predstojećoj turneji pod imenom Pumpkins United koja će početi 2017. i nastaviti se kroz 2018. godinu. Japanski časopis Burrn! objavio je specijal na 41 strana o predstojećoj turneji, uključujući i fotografije svih članova na okupu, a jednu od njih možete pogledati u nastavku. Pored bivših, na turneji će biti i svi trenutni članovi sastava, a to su frontmen Andi Deris, gitaristi Michael Weikath i Sascha Gerstner, basista Markus Grosskopf i bubnjar Daniel Löble. Svoj aktuelni album "My God-Given Right" bend je objavio u maju 2015. godine.

"Legendarna postava želi da fanovima priredi globalnu žurku, koja će biti veoma emocionalna zato što ova specijalna svetska turneja nije ponovno okupljanje i verovatno se nikada neće ponoviti," poručili su Helloween u zvaničnom saopštenju.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.