Vesti

Wolf Hoffmann najavio da će novi ACCEPT biti najžešći album do sada
03.01.2017. | |

Gitarista nemačko/američkog sastava ACCEPT najavio je da će novi album ovog benda biti žeći do bilo kog izdanja benda do sada.

Wolf Hoffmann najavio da će novi ACCEPT biti najžešći album do sada

"Napisali smo gomilu materijala. Naš producent Andy Sheap je bio sa nama pre par nedelja i snimio je nešto materijala. Još je rano da pričam o svemu, ali budite sigurni da će materijal biti pravi Accept." rekao je Wolf Hoffmann u intervjuu koji je dao za Metaleater.

On je takođe potvrdio da će materijal biti sličan onome što smo mogli da čujemo na poslednja tri studijska albuma na kojima je pevao Mark Tornillo: "Ne bi trebalo da zvuči ništa drugačije, sem da će biti čvršće nego ikad, žešće nego ikad i bolje nego ikad!"

Accept će tokom ove godine izbaciti i live album "Restless And Live" 13. januara putem Nuclear Blast Records. Na albumu će se naći kompletan nastup sa Bang Your Head festivala koji je održan u Berlinu tokom 2015. godine. Podsećamo vas da ćete ove godine imati priliku da vidite ovaj bend uživo u Beogradu, kada će nastupiti kao predgrupa švedskom sastavu Sabaton u Belexpo centru na Novom Beogradu 6. marta.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.