Vesti

DIO DISCIPLES na turneji sa hologramom pokojnog frontmena
03.01.2017. | |

Već smo pisali o tome da su DIO DISCIPLES, bend koji su osnovali članovi sastava koji je predvodio pokojni Ronnie James Dio, nastupili na festivalu Wacken Open Air prošle godine kada im se na bini pridružio hologram pokojnog frontmena. Kompanija Eyellusion, koja stoji iza projekta, sada je objavila detalje vezane za ovu turneju tokom koje će pokojni frontmen nastupati kao hologram ispred ostalih članova. Pored holograma, bendu će se pridružiti i pevači Tim Ripper Owens i Oni Logan, koji inače predvode bend.  Naš specijal o ovom fenomenu možete pročitati na ovom linku.

Dio Disciples

Jeff Pezzuti, direktor kompanije Eyellusion je izjavio: "Dio će na turneji izgledati drugačije. Na festivalu Wacken se pojavio u izdanju iz 1988. godine, kada je izašao album 'Dream Evil'. Na turneji će se pojaviti u kasnijem izdanju, a možda i u nekom ranijem na nekim drugim pesmama. Ova turjena će biti neverovatno iskustvo. Ripper Owens i Oni Logan će biti deo nastupa, kao i Ronnie koji će se pojavljivati na određenim pesmama pa i u duetu sa njima. Biće neverovatno za fanove. Oživećemo omote albuma. Ronnie će biti deo nastupa sa šest ili sedam pesama na kojima će pevati, među kojima su 'We Rock', 'Holy Diver' i 'Rainbow in the Dark'."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.