Vesti

MEANT TO BE objavili album 'The Statement of a Broken Mind'
31.12.2016. | |

Metalcore sastav iz Umaga MEANT TO BE objavio je svoj drugi album "The Statement of a Broken Mind". Spot za numeru "Raise me Higher" možete pogledati ispod.

Meant To Be je metalcore band iz Umaga, aktivan od 2014. godine, kada su i izdali svoj prvi EP – "Veni Vidi Vici" uz isto imeni popratni singl i spot. Nakon promo turneje, band zauzima drugo mesto na najvećm demo festivalu u regiji, HGF-u. Valja svakako spomenuti i nastup na HRT-ovoj uglednoj emisiji Garaža. Bend je takođe imao priliku zasvirati u Italiji, Sloveniji uz pojedine koncerte i po Hrvatskoj, a delili su pozornicu i s poznatim talijanskim bendom, Insane Therapy.

Agresivni riffovi, mesavina clean i "in the face" vokala, brze ritmike te dramaticnost klasicnih instrumenata poput vilona, violoncela i timpana odlicno se spajaju s bendovom anti-ratnom propagandom.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.