Vesti

E-PLAY predstavljaju singl 'Da budemo samo dobro'
31.12.2016. | |

Beogradski sastav E-PLAY objavio je singl numeru "Da budemo samo dobro" koji možete pogledati ispod teksta. E-play najavljuje novi album za 2017. godinu, a prvi singl kao najava novog  albuma je upravo pesma "Da budemo samo dobro"

"Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju. Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugacije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan, dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo, koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da su se trud i smrzavanje definitivno isplatili. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo, " objasnila je Maja Cvetković.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.