Vesti

Članovi benda VEKTOR kolektivno napustili sastav
29.12.2016. | |

Poslednji album sastava VEKTOR pod imenom "Terminal Redux" osvojio je naklonost kako kritike tako i publike i kotirao se visoko na mnogim listama najboljih albuma 2016. godine. Nažalost, iz tabora benda stižu loše vesti za kraj ove godine. Naime, originalni gitarista Erik Nelson, bubnjar Blake Anderson i basista Frank Chin napustili su sastav. Jedini preostali član je frontmen i osnivač David DiSanto koji je putem Facebook stranice benda poručio: "Izvinjavam se svima koje je zabrinula prethodna objava. Vektor ne staje sa radom. Počeo sam da pišem pesme za bend Vektor još 1999. godine i i planiram da nastavum. Dok god sam ja živ biće živ i sastav Vektor." Više detalja o novoj postavi koju će frontmen okupiti ćemo objaviti kada budu poznati.

Bivša postava benda Vektor

Objava koju DiSanto pominje u međuvremenu je obrisana, a u njoj su bivši članovi između ostalog poručili: "Nažalost, došli smo do tačke kada ne možemo da nastavimo pod ovakvim radnim uslovima, iz više razloga koje ne želimo da diskutujemo u javnosti. Nema velike priče ili drame iza svega, ljudi i ličnosti se menjaju i udaljavaju, a mi smo došli do krajnje granice."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.