Vesti

SMF u petak u klubu Fest, gosti NBG
29.12.2016. | |

Beogradski sastav SMF će u petak 30. decembra nastupiti u klubu Fest i to sa specijalnim gostima, bendom NBG. Oni će ovim koncertom još jednom promovisati poslednji studijski album "Boli glava" koji je 2015. godine izašao za etiketu Nocturne media. pored novih pesama, ova četvorka će publiku podsetiti i na stare legendarne hitove.

SMF u petak u klubu Fest, gosti NBG

Koncert u klubu Fest je ujedno i poslednji nastup ovog benda u ovoj godini, a ulaznica će stajati 500 dinara. Informacije i rezervacije možete izvršiti u klubu Fest, kao i putem broja telefona 063 700 81 50.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.