Vesti

GUŽVA U 16-ERCU novim spotom najavila aktivnosti u 2017. godini
26.12.2016. | |

Osječka petorka GUŽVA U 16-ERCU odlučila je da povodom predstojećih praznika svoju publiku počasti novom pesmom i novim spotom. Pesmom "Slabo do umjereno normalno" Gužvaci najavljuju novi studijski album koji će biti objavljen tokom 2017.godine. Novu pesmu je bend postavio na svom Youtube kanalu, numera je snimljena u Socijala Studios, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je delo Dražena Budimira Đenisa.

Gužva u 16-ercu / foto: Jelena Aćin

Gužva u 16-ercu je godinama unazad jedan od koncertno najaktivnijih bendova u celoj regiji, a bili su i prvi bend iz Hrvatske koji je nastupao u Irskoj. Održali su koncerte u Dublinu i Korku, te su svojim nastupom otvorili vrata ostalih hrvatskim izvođačima koji poslednjih meseci vrlo često nastupaju na ostrvu. Prvi nastup u 2017. godini Gužva u 16-ercu će održati na prvom zimskom izdanju orahovačkog festivala Ferragosto JAM, koji će se pod nazivom Ferragosto Winter JAM održati 20. januara u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.