Vesti

George Michael preminuo u 53. godini
26.12.2016. | |

Legendarni pevač i velika pop zvezda George Michael preminuo je u svojoj 53. godini, navodi BBC.

George Michael

Slavni pevač koji je započeo karijeru u grupi Wham! tokom 80-ih, a kasnije se proslavio kao solo izvođač, preminuo je "mirno u svom domu", izjavio je njegov agent. "S velikom tugom i bolom potvrđujemo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj George preminuo u svom domu tokom božićnih praznika. U ovom teškom trenutku, porodici je najvažnije da sačuva privatnost, koja neće u ovom trenutku više davati izjave na ovu temu", stoji takođe u izjavi. 

Potvrđeno je da prilikom dolaska policije u njegov dom nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti smrti.

Britanski pop pevač čije je pravo ime Georgios Kyriacos Panayiotou zauvek će ostati upamćen po brojnim hitovima poput "Careless Whisper", "Freedom", "Father figure", i po velikom hitu "Wake Me up Before You Go Go" grupe Wham!.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.