Vesti

ANTHRAX objavili lyric video za pesmu 'Suzerain'
20.12.2016. | |

Kultni američki thrash metal sastav ANTHRAX objavio je lyric video za pesmu "Suzerain", koja se našla na njihovom aktuelnom albumu "For All Kings".  Album je objavljen početkom godine za izdavača Nuclear Blast i prvi je album nakon 20 koji je  godina debitovao u prvih 10 na Billboard listi, zauzimajući sedmo mesto na istoj.

Podsećamo, Anthrax Slayer imali smo prilike da slušamo početkom juna u Zagrebu. Naše utiske pročitajte u izveštaju i pogledajte galeriju fotografija sa tog koncerta. 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.