Vesti

Očekujte više 'clean' vokala na novom albumu sastava SUICIDE SILENCE
20.12.2016. | |

Već smo pisali da će kalifornijski deathcore sastav SUICIDE SILENCE objaviti novi album u februaru, a sada iz tabora benda stižu par novih detalja vezano za pravac u kome će se kretati. Frontmen sastava Eddie Hermida izjavio je: "Odlučili smo kao bend da uradimo nešto van spektra onoga što je bend Suicide Silence snimio u prošlosti. Želeli smo da zadržimo tvrđi zvuk ali u isto vreme i dublje istražimo našu ljubav prema muzici. Rezultat toga nas je potpuno iznenadio."

Bubnjar Alex Lopez je u drugom intervjuu izjavio: "Novi album će odlikovati više 'clean' vokala, ima ih na oko 70% albuma. Ovo je prvi put da je Eddie osetio dovoljno samopouzdanja za tako nešto. Ima dosta pevanja, ali i dosta 'scream' vokala. To se zove opseg, to je dinamika. Ima dosta melodije na albumu."

Postava benda Suicide Silence

Podsećamo, novi album popularnog deathcore sastava u prodaji će se naći u februaru za izdavača Nuclear Blast, a produkciju potpisuje Ross Robinson (Korn, Slipknot). Album će naslediti izdanje "You Can't Stop Me" iz 2014. godine, koje je ujedno i prvi album koji je bend izdao nakon što je njihov bivši frontmen Mitch Lucker nastradao u saobraćajnoj nesreći 2012. godine, na čije mesto je došao Hernan "Eddie" Hermida.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.