Vesti

John Lydon oprostio bendu NIRVANA što su 'iskopirali' SEX PISTOLS
20.12.2016. | |

John Lydon izjavio je da je tek nedavno oprostio bendu NIRVANA, koji su, kako on tvrdi, iskopirali legendarne SEX PISTOLS čiji je svojevremeno bio frontmen. Naime, pevač poznat po tome da nema dlake na jeziku, tvrdi da je naziv njihovog albuma iz 1977. godine "Never Mind The Bollocks" iskopiran od strane najpoznatijeg grunge benda na svetu 1991. godine kada su svoj album nazvali "Nevermind".

John Lydon oprostio NIRVANI jer su iskopirali SEX PISTOLS

"Sećam se da sam bio veoma ljut kada sam čuo kako se zove njihov novi album. 'Nevermind'? Pretpostavljam da su izgubili "bollocks" ili tako nešto. Ali moram priznati da danas shvatam koliko su veliki bend bili, recimo 'Smells Like Teen Spirit' je jedna od najboljih pesama svih vremena, urezana mi je u glavi i zato im opraštam. Neki bendovi ne mogu da sastave ni jednu pesmu a u njihovom slučaju je i ova jedna bila dovoljna." - izjavio je Lydon.

Takođe je dodao da je predosetio smrt Kurt Cobain-a: "Znao sam to od trenutka kada sam poslušao pesmu 'Heart-Shaped Box'. Zvučala je tako suicidno, osećao sam da će se to dogoditi."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.