Vesti

TELEKINESIS za Novu godinu u Novom Sadu
18.12.2016. | |

Slovenački neurofunk dvojac TELEKINESIS, perjanica čuvenih britanskih izdavačkih kuća Eatbrain i Blackout, nastupiće za doček Nove godine u Novom Sadu. Pored njih, klub Quarter ugostiće i dva vrunska MC-ja, nastupiće Kryptomedic iz Nemačke i Innate iz Holandije.

 

Telekinesis

Zanimljivo je da su se organizatori odlučili za nešto drugačiji koncept od klasičnog dočeka, te će velika drum and bass žurka početi već u 16h i trajati punih 12 sati. Pored hedlajnera iz Slovenije, Nemačke i Holandije, nastupiće još i VuBass iz Hrvatske, Speaker Humpin kao predstavnici Bosne i Hercegovine, kao i domaće snage Creeping Ruin i Vu-Skeng iz Novog Sada, Untek iz Beograda, Massivity iz Bačkog Petrovca, Dark Dizkobar i Bane iz United Noise ekipe iz Sombora i na kraju dobro poznati maestro vizualizacija - VJ Witness iz Pančeva.

Pretprodaja se vrši online na www.gigstix.com kao i na svim prodajnim mestima sastava Gigstix. Ulaznice se trenutno prodaju po promo ceni od  890 rds, a nakon što se rasprodaju njihove zalihe, cena će biti 990 rsd. Na ulazu će ulaznice biti skuplje, ako ih bude bilo.

Takođe, u prodaji je i ograničeni kontinent VIP ulaznica po ceni od 1990 rsd. VIP ulaznica podrazumeva da će svi koji je kupe, moći od samog početka događaja da budu u posebno odvojenom prostoru tj. backstage-u i tom prilikom će moći uživati u društvu izvođača i organizatora.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.