Vesti

JUDAS PRIEST najavljuju slavljeničko izdanje albuma 'Turbo'
16.12.2016. | |

Legendarni britanski heavy metal sastav JUDAS PRIEST objaviće posebno izdanje albuma "Turbo" povodom 30 godina od izdavanja istog. Ovo izdanje, pod nazivom "Turbo 30", sadržaće album sa novim masterom, kao i dva bonus diska na kojima se nalazi snimak koncerta iz Kanzasa zabeležen tokom Luel For Life turneje iz 1986. godine kojom je bend promovisao upravo ovo izdanje. "Turbo 30" će se pojaviti i na vinilu, a biće objavljen 3. februara za izdavača Sony Music. Podsećamo, bend je najavio da će u januaru početi sa radom na snimanju novog albuma, naslednika ploče "Redeemer of Souls" iz 2014. godine

Judas Priest objavljuju novo izdanje albuma "Turbo"

"Turbo 30" lista pesama:

CD1 

01. Turbo Lover
02. Locked In
03. Private Property
04. Parental Guidance
05. Rock You All Around The World 
06. Out In The Cold
07. Wild Nights, Hot & Crazy Days
08. Hot For Love
09. Reckless

CD2:  Live At The Kemper Arena, Kansas City

01. Out In The Cold 
02. Locked In 
03. Heading Out To The Highway 
04. Metal Gods
05. Breaking The Law
06. Love Bites 
07. Some Heads Are Gonna Roll 
08. The Sentinel 
09. Private Property 
10. Desert Plains 
11. Rock You All Around The World

CD3: Live At The Kemper Arena, Kansas City

01. The Hellion 
02. Electric Eye 
03. Turbo Lover 
04. Freewheel Burning
05. Victim Of Changes 
06. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown) 
07. Living After Midnight 
08. You've Got Another Thing Coming 
09. Hell Bent For Leather

Rob Halford, Judas Priest | Foto: Marko Ristić

Iz benda poručuju: "Mnogi smatraju da su 80-te bile najbolja decenija za heavy metal. Judas Priest su protutnjali kroz ovu deceniju i na pola puta zagazili u neistražene teritorije albumom 'Turbo'. Kako su odvuek verovali da metal nema granice, Priest su pred sebe postavili izazov da uz pomoć novih tehnoloških dostignuća stvore sveže ideje i unaprede svoj zvuk. Ove pesme predstavljaju drugu stranu kreativnosti članova benda i savršeno predstavljaju temu i energiju obogaćenu preteranim senzibilitetom tog doba. Turneja Fuel for Life svakako je uhvatila dekadenciju tih godina."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.