Vesti

HAMMERFALL predstavili novog bubnjara
16.12.2016. | |

Švedski heavy metal sastav HAMMERFALL objavio je vest da je bubnjar David Wallin napustio tu poziciju, navodeći kao razlog porodične obaveze. David je na tu poziciju došao nakon što je dugogodišnji bubnjar Anders Johansson napustio sastav 2014. godine. Na ovoj poziciji će se nakon Wallin-ovog odlaska naći bubnjar Johan Koleberg, koji je prethodno nastupao sa symphonic metal sastavom Therion od 2010. godine i albuma "Sitra Ahra". Iz benda poručuju "Našli smo savršenu zamenu u Johan-u i nadamo se da ćete ga prihvatiti brzo kao i David-a. Johan Koleberg je fantastičan bubnjar i generalno sjajan tip. Jedva čekamo da se otisnemo na put i pokažemo vam za šta je ova postava benda HammerFall spremna." 

Prethodna postava sastava HAMMERFALL

U intervjuu za naš portal, frontmen sastava Joacim Cans pohvalio je David-a Wallin-a i njegov doprinos bendu: "Mislim da je to što smo doveli David-a u tom trenutku da svira na turneji i ovom albumu bila prava odluka i pozitivan podstrek za bend. Veoma je pouzdan i svira ono što je najbolje za muziku, a ne za sebe. To je ono što mi se kod njega posebno sviđa." Ceo intervju možete pročitati ovde.

Podsećamo, bend je svoj aktuelni album i prvi za izdavača Napalm Records pod imenom "Built to Last" objavio 4. novembra, a recenzija tog izdanja se našla na našim stranama. Omot novog kao i prethodnog izdanja "(r)Evoluton" iz 2014. godine potpisuje Andreas Marschall, dok je za produkciju ponovo zadužen Fredrik Nordström.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.