Vesti

Tom Hunting, EXODUS: 'Mi smo u suštini putujući prodavci majica'
16.12.2016. | |

Bubnjar legendarnog američkog thrash metal sastava EXODUS, Tom Hunting, nedavno je za kanal From Hero To Zero dao intervju u kom se dotakao teme slabije prodaje fizičkih izdanja. Hunting, koji je jedan od osnivača sastava, upitan o tome kako loša prodaja utiče na njihov bend izjavio je: "Prodaja fizičkih kopija je ono što nas gura dalje. Kada niko ne bi kupovao muziku verovatno bismo morali da se penzionišemo. U suštini bendovi kao mi, ali i mnogi drugi koji nisu Metallica ili Beyoncé ili drugi koji prodaju osamsto hiljada kopija prvog dana, mi moramo da idemo na turneje. Mi smo u suštini putujući prodavci majica. I to je okej, zato što nas put vodi do neverovatnih lokacija širom sveta, volimo da vidimo druge kulture, probamo njihovu hranu i vidimo kako se živi u ostatku sveta. Mislim da je to najbolja lekcija koju možete da dobijete u životu." 

Postava benda Exodus

Svoj aktuelni album "Blood In, Blood Out" bend je objavio u oktobru 2014. godine za izdavača Nuclear Blast. Na albumu je gostovao i nekadašnji gitarista benda, a sadašnji gitarista sastava Metallica, Kirk Hammet. Na albumu se na vokalu po prvi put nakon 10 godina predstavio Steve "Zetro" Souza koji je bend napustio nakon albuma "Tempo of the Damned" izdatog 2004. godine. Gitarista sastava Gary Holt nedavno je otkrio da će bend u januaru početi sa radom na novom albumu koji će biti izdat tokom jeseni 2017. godine.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.