Vesti

FIREWIND predstavili odu legendarnom spartanskom kralju
16.12.2016. | |

Popularni power metal sastav FIREWIND koji predvodi gitarista Gus G. (Ozzy Osbourne) predstavio je spot za pesmu "Ode To Leonidas" sa svog predstojećeg albuma "Immortals". Spot je snimljen u Beogradu pod režiserskom palicom Ivana Čolića ispred tima iCode. Podsećamo, novi album sastava u prodaji će se naći 20. januara za izdavača Century Media Records i naslediće album "Few Against Many" iz 2012. godine. Za produkciju albuma postarao se Dennis Ward (Unisonic), a omot albuma potpisuje Gustavo Sazes. Na ovom albumu će se takođe po prvi put u ulozi pevača predstaviti Henning Basse (MetalliumMayan) koji je na tu poziciju došao nakon što je prethodni pevač Apollo Papathanasio napustio bend.

Firewind objavili novi spot

Gus G. je ekskluzivno za naš portal izjavio: "Ceo album je konceptualan a ova pesma očigledno predstavlja odu Leonidi. Pesma počinje sa govorom koji Leonida drži svojim ratnicima. Ako znate priču o trista Spartanaca u Termopilskoj bitci ili ste gledali film '300', priča će vam biti poznata. U ovom spotu na neki način odajemo počast tom filmu. Sve je to deo koncepta novog albuma." Naša ekipa je imala ekskluzivnu priliku da zaviri iza scena tokom snimanja spota, a specijal posvećen tome očekujte uskoro na našim stranama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.