Vesti

Pogledajte nastup benda METALLICA u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!'
15.12.2016. | |

Legendarni thrash metal sastav METALLICA nastupio je na popularnoj američkoj emisiji "Jimmy Kimmel Live!" kao muzički gost 14. decembra. Tim povodom bend je izveo set sačinjen od novih i starih pesama, a snimke izvođenja pesama "Atlas, RIse!" i "For Whom the Bell Tolls" možete poslušati u nastavku.

Postava benda METALLICA

Podsećamo, bend je album "Hardwired... To Self-Destruct" objavio prošlog meseca. Naslednika albuma "Death Magnetic" iz 2008. godine producirao je Greg Fidelman, a u produkciji su učestvovali i James Hetfield i Lars Ulrich. Recenzija ovog izdanja našla se i na našim stranama, a ukoliko niste možete je pročitati na ovom linku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.