Vesti

GUNS N' ROSES samo za jedan dan prodali milion karata za novu turneju
15.12.2016. | |

Legendarni američki hard rock bend GUNS N' ROSES je za samo jedan dan prodao milion ulaznica za predstojeću turneju 2017. godine, koja je nedavno najavljena. Karte su u prodaju puštene 9. decembra, svega nekoliko dana nakon objave da se ova ekipa sledeće godine sprema za koncerte po celom svetu.

GUNS N' ROSES samo za jedan dan prodali milion karata za novu turneju

Trenutno su za turneju 2017. potvrđeni datumi za Japan, Novi Zeland, Australiju, Aziju, Evropu, Veliku Britaniju, Severnu Ameriku, ali spekuliše se da će biti najavljeno još nastupa.

Prošlog meseca su se Guns N' Roses našli na vrhu Pollstar lestvice najuspešnijih izvođača na turneji prema prosečnoj zaradi po gradu i prosečnoj ceni ulaznice. Njihova prosečna zarada po nastupu iznosi 5,5 miliona dolara, dok prosečna cena ulaznice iznosi oko 117 dolara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.