Vesti

Bend AURORA predstavlja spot za numeru 'Novi dan'
13.12.2016. | |

Banjalučki sastav AURORA koji je objavio svoj drugi studijski album "Nisi sam" posredstvom kuće Nocturne Media upravo je u etar pustio još jedan singl sa aktuelnog albuma. U pitanju je spot za numeru "Novi dan" koji je snimljen nedavno u produkciji Mania.

Bend AURORA predstavio novi album, preslušajte 'Nisam sam'

Album je rađen live u Velikoj sali Kulturnog centra Gradiška, u istoj sali je kasnije snimljen i spot za prvi singl, naslovnu numeru "Nisi Sam", a produkciju, miks i mastering radio je Marko Dof Tica. Spot premijerno možete pogledati putem našeg portala, dok se uskoro očekuje i TV premijera.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.