Vesti

ALITOR i E.N.D. za vikend u Bosni
14.12.2016. | |

Inđijski progressive thrash metal sastav ALITOR, za vikend nastupa u Bosni. Koncerti u Tuzli 16. decembra u Club Palma i Sarajevu u AG Club dan kasnije se odigravaju u okviru mini vikend turneje koju bend realizuje u saradnji sa hrvatskim groove metal sastavom E.N.D iz Zadra, koji ove godine slavi 20 godina postojanja.

ALITOR počeli sa radom na novom albumu, uskoro stiže prvi singl

Alitor je prvi album „Eternal Depression“ objavio leta 2014. godine (pod okriljem underground izdavačke kuće iz Nemačke Witches Brew – u thrash metal krugovima poznata po saradnji sa bendovima Toxic Holocaust, Gama Bomb, Nadimač, album je ispraćen nizom pozitivnih kritika, kao i velikim brojem festivalskih i klubskih nastupa širom Evrope i Srbije.

Ovaj mladi sastav važi za jedan od koncertno najaktivnijih bendova na domaćoj sceni. Koncertni ciklus za ovaj album završavaju narednog meseca koncertima u Bukureštu i Krajovi (Rumunija), a nakon toga posvećuju se snimanju novog albuma koji će biti objavljen 2017. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.