Vesti

SOUNDGARDEN početkom godine počinju sa snimanjem novog albuma
09.12.2016. | |

Legendarni rock sastav SOUNDGARDEN već neko vreme radi na novom albumu koji će naslediti povratničko izdanje "King Animal" iz 2012. godine, a nedavno ste mogli da pročitate kako je gitarista Kim Thayil otkrio da bend ima demo snimke oko 12 pesama spremnih za novi album. U novom intervjuu koji je frontmen Chris Cornell dao za radio KLOS on je rekao da se ipak nada da će ekipa ući u studio početkom sledeće godine kako bi snimili novi dugoočekivani album, a i da žele da on izađe u toku 2017.

Upitan o planovima za turneje i novom albumu, Cornell je rekao: "Nadamo se da će se obe ove stvari dogoditi u 2017. Ne vidim ni jedan razlog da se to ne desi. Definitivno mogu da kažem da je sledeća stvar kojoj se u potpunosti posvećujem, čitavih 100 odsto, sledeći Soundgarden album."

Chris Cornell

Kao što znate, bend je sa radom na novom albumu počeo prošle godine, ali je rad na albumu privremeno odložen kako je Cornell promovisao svoj solo album "Higher Truth"Soundgarden su se ponovo okupili 2010. godine nakon 13-godišnje pauze. Bend se nakon okupljanja otisnuo na turneju i snimio već pomenuti album "King Animal", čija recenzija se tada našla i na našim stranama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.