Vesti

Frontmen sastava MEGADETH želi da ponovi 'Big Four' turneju 2017. godine
08.12.2016. | |

Frontmen sastava MEGADETH, Dave Mustaine, izjavio bi kako bi želeo da ponovi legendarnu turneju "Big Four" koju čine legendarni američki thrash metal sastavi Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax u 2017. godini. Ovi bendovi su se otisnuli na turneju 2010. godine u okviru festivala Sonisphere. Mustaine je izjavio: "To što su članovi velike četvorke objavili sjajne nove albume u periodu od 12 meseci je veoma kul. Pitanje je da li će nam moćnici dozvoliti da se okupimo za nove nastupe u okviru 'Big Four' paketa. Kada fanovi imaju priliku da vide četiri najveća heavy metal bendova na bini u isto vreme, to je nešto o čemu mogu da pričaju unucima."

Članovi velike četvorke: Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax

Članovi velike četvorke su nedavno izdali nove albume koji su dobili odlične ocene kod kritike i publike. Megadeth su objavili svoj novi album "Dystopia" u januaru, dok su Anthrax objavili album "For All Kings" idućeg meseca. Slayer su svoj 12. studijski album "Repentless" objavili prošle godine, dok je sastav Metallica svoj dugoočekivani album "Hardwired... To Self-Destruct" objavio prošlog meseca.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.