Vesti

ALITOR, NADIMAČ, PRISONER, KOBOLD i EXHIBITION 10. decembra sviraju za Stefana
30.11.2016. | |

U beogradskom klubu Imago Cuk (Dečanska 24), 10. decembra održava se još jedan u nizu humanitarnih koncerata, ovog puta sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Stefana Macure (četvorogodišnji dečak koji boluje od cerebralne paralize).

ALITOR, NADIMAČ, PRISONER, KOBOLD i EXHIBITION 10. decembra sviraju za Stefana

Na ovom koncertu, beogradska publika će imati prilike da uživa u mini festivalu na kojem nastupa čak pet, mahom thrash metal, sastava iz Srbije: EXHIBITION – speed thrash sastav iz Beograda, PRISONER – thrash metal sastav iz Beograda, KOBOLD – thrash metal sastav iz Beograda, ALITOR – progressive thrash metal bend iz Inđije i NADIMAČ – crossover/thrash metal bend iz Beograda

Cena ulaznice je 200 dinara, a sva prikupljena sredstva biće predata Stefanovoj porodici.

Više informacija o broju tekućeg računa i načinima za pomoć Stefanu Macuri potražite na ovom linku: http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/193.html.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.