Vesti

Poslušajte novu pesmu benda FIREWIND
25.11.2016. | |

Popularni power metal sastav FIREWIND predstavio je pesmu "Hands of Time", prvi singl sa dugoočekivanog predstojećeg albuma "Immortals", a možete je poslušati u nastavku. Podsećamo, sastav koji predvodi grčki gitarista Gus G (Ozzy Osbourne) svoj novi album će objaviti 20. januara za izdavača Century Media. Ovo će biti prvi album na kome će se u ulozi pevača naći Henning Basse (Metallium) a za produkciju izdanja se postarao Dennis Ward (Unisonic). "Immortals" je ujedno i prvi konceptualni album u karijeri benda, a bavi se Grčko-persijskim ratovima koji su inspirisali i popularni strip "300" i filmsku adaptaciju istog. Svoj prethodni album "Few Against Many" bend je objavio još 2012. godine.

Firewind - Immortals (2016)

"Immortals" lista pesama:

01. Hands of Time
02. We Defy
03. Ode to Leonidas
04. Back on the Throne
05. Live and Die By the Sword
06. Wars of Ages
07. Lady of 1000 Sorrows
08. Immortals
09. Warriors and Saints
10. Rise from the Ashes

Kao što znate, gitarista Gus G je nedavno održao čas gitare u Zemunskom klubu Fest neposredno nakon što je bend u Beogradu završio snimanje spota za jednu od pesama sa predstojećeg albuma sa domaćim timom iCodeGus je prethodno bio gost u Srbiji početkom godine kada je snimao spot za pesmu "The Quest" sa svog solo albuma "Brand New Revolution"o čemu smo već pisali, a ekskluzivan intervju koji je gitarista za naš portal tom prilikom dao možete pročitati na ovom linku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.