Vesti

Poslušajte kako balada sastava HELLOWEEN zvuči u izvođenju benda ALOGIA
24.11.2016. | |

Smederevski power metal sastav ALOGIA predstavio je obradu pesme "Forever and One" nemačkih power metal veterana HELLOWEEN. Ovu pesmu napisao je frontmen sastava Andi Deris, a našla se na njihovoj ploči "Time of the Oath" koja je nedavno proslavila 20 godina od izdavanja, povodom čega smo pripremili specijal o ovom kultnom albumu.

Srđan Branković, ALOGIA | Foto: Marko Ristić

Podsećamo, Alogia su nedavno najavili rad na novom albumu i potvrdili da će gost na istom biti niko drugi do bivši frontmen legendarnih Rhapsody of Fire, Fabio Lione. Frontmen sastava Nikola Mijić trenutno je na turneji sa melodic metal sastavom Eden's Curse sa kojim je nedavno objavio svoj drugi album za mikrofonom, pod imenom "Cardinal". Kada je bend Helloween u pitanju, nedavno smo objavili vest koju su mnogi dugo čekali da čuju: članovi legendarne postave Michael Kiske i Kai Hansen pridružiće se trenutnoj postavi tokom turneje pod imenom Pumpkins United.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.