Vesti

RAMMSTEIN objavili 8 datuma predstojeće turneje po Evropi
23.11.2016. | |

Najveći nemački metal sastav RAMMSTEIN objavio je nekolicinu nastupa po Evropi koji će se desiti tokom leta 2017. godine. Većina nastupa je po festivalima širom Evrope, a očekuje se da će bend objaviti još datuma.

Postava benda Rammstein

Ranije smo imali potvrdu da bend radi na novom materijalu, ali još uvek ne znamo ni kada će krenuti snimanje istog. Klavijaturista Christian 'Flake' Lorenz je prokomentarisao: "Počeli smo da slažemo ideje za pesme i da ih kao bend razvijamo. Jako je teško reći kada ćemo moći da počnemo sa snimanjem, ali za sada sve ide kako treba. Numeru "Ramm 4" smo izveli samo da bi prekinuli priče o tome da se raspadamo. Hteli smo svima da pokažemo da bend i dalje radi i da je sve pod kontrolom."

Peter Tagtgren koji sa frotnemnom benda Rammstein radi na projektu LINDEMANN rekao je da su i oni počeli sa radom na novom materijalu, ali da sve ide polako, jer je Till počeo da radi sa matičnim bendom, te čekaju pauzu kako bi nastavili da rade.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.