Vesti

INFEST i ALITOR ovog meseca u Sloveniji
20.11.2016. | |

Domaća deathrash legija INFEST i progressive thrash metal sastav ALITOR, nastupaju 25. novembra u MC Kotlovnica, Kamnik i 26. novembra u Mladinski Kulturni Klub, Črnomelj u Sloveniji.

Infest i Alitor ovog meseca u Sloveniji

Ova vikend turneja se realizuje u cilju promocije aktuelnih izdanja bendova, stoga i simbolični naziv "Eternal Blood War"(Eternal Depression i Cold Blood War). Takođe, ovi koncerti su i svojevrsna najava za nove albume koje oba benda planiraju da objave naredne godine.

Kada pričamo o koncertnim aktivnostima domaćih bendova, Infest se posebno izdvaja na sceni – sa dve evropske turneje iza sebe, nizom individualnih i festivalskih nastupa (Metal Days, Rockstadt Festival, Metal Magic) predstavljaju ubedljivo najaktivniji metal sastav u Srbiji ove godine. Alitor je takođe, iako mlad sastav, izuzetno prisutan i koncertno aktivan, zabeležili su nekoliko mini/vikend evropskih turneja, festivalskih nastupa u inostranstvu te niz individualnih koncerata širom Srbije i regiona ove godine.

 

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.