Vesti

Poznata satnica koncerta braće Cavalera u Beogradu, DOWNSTROY nastupaju kao podrška
11.11.2016. | |

Već smo pisali da će braća Max i Igor Cavalera, osnivači legendarnog brazilskog metal sastava SEPULTURA nastupiti u beogradskom Domu Omladine 14. novembra, a sada je poznata i satnica koncerta. Max i Igor Cavalera će nas posetiti u okrviru svoje aktuelne "Back to the Roots" turneje, tokom koje će predstaviti kultni album "Roots" iz 1996. u celosti. Kao što znate, kao specijalni gosti na koncertu nastupiće sastav REMEDY koji predvodi Nemanja Kojić (Eyesburn) a sastav DOWNSTROY iz Kikinde imaće čast da otvori veče. Karte za koncert u beogradskom Domu omladine mogu se naći po promotivnoj po ceni od 1800 dinara u ograničenom kontigentu, odnosno 2000 dinara u pretprodaji.

Braća Max i Igor Cavalera u Beogradu

Satnica izgleda ovako:

20.00h - ulaz
20.30h - Downstroy
21.15h - Remedy
22.15h - Return to Roots

Album "Roots" koji ove godine slavi 20-godišnjicu izdavanja ujedno je i poslednji snimljen sa Max-om, koji je sastav napustio 1997. godine da bi osnovao bend Soulfly. Na ovom albumu su gostovali vrhunski muzičari kao što su Jonathan Davis (Korn) i Mike Patton (Faith No More), a snimljen je u saradnji s producentom Ross-om Robinson-om, poznatom po radu sa čuvenim američkim  metal sastavima iz tog vremena kao što su SlipknotMachine Head, Limp Bizkit i drugi.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.