Vesti

Pogledajte koncertno izvođenje pesme 'Apenglow' benda NIGHTWISH
10.11.2016. | |

Već smo pisali da će finske symphonic metal legende NIGHTWISH objaviti novi koncertni album "Vehicle of Spirit" snimljen tokom njihovih nastupa u legendarnoj Wembley Areni u Londonu, kao i stadionu Ratina u gradu Tampere, u Finskoj, a sada možete pogledati i izvođenje pesme "Apenglow" sa nastupa u legendarnoj londonskoj areni. Ova pesma se originalno našla na njihovom aktuelnom studijskom albumu "Endless Forms Most Beautiful", čija se recenzija našla na našim stranama.

Postava benda Nightwish

Vođa sastava Tuomas Holopainen komentariše: "Sećam se da je nastup bio veoma poseban, po tome da predstavlja ostvaren cilj ali i novi početak. Publika je bila izuzetno prisna. Pored toga Richard Dawkins je bio sa nama na bini, što je potpuno van pameti. Celo iskustvo je nešto što doživite samo jednom".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.