Vesti

AZA GUILLA objavili svoj prvi spot
08.11.2016. | |

Novosadski bend AZA GUILLA objavio je prvi spot u svojoj karijeri, pa tako u nastavku možete da pogledate video za numeru "Fire".

Aza Guilla je bend koji je nastao u decembru prošle godine, rad ove ekipe je baziran na stvaranju autorske muzike prožete rapcore/stoner i numetal elementima, a iza sebe imaju nekoliko demo snimaka. Kao svoje uzore navode bendove kao što su KoRn, Sepultura, Deftones, Rage Against the Machine i druge.

Prvi koncert imali su na Blokstok festivalu u Novom Sadu gde su osvojili šansu da zasviraju kao predgrupa bendu Brkovi. Članovi benda su: pevač Stefan Vučinić, gitaristi Stefan Ranković i Ivan Pongrašić (nekadašnji član Ćelave Gospođe), basista Nikola Kovačić i bubnjar Boris Ždero (nekadašnji član benda Frozen Moonlight).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.