Vesti

Koncertna promocija novog albuma benda KILLO KILLO BANDA
07.11.2016. | |

Rokanje i izdavačka kuća Lampshade Media predstavljaju novo klupsko veče svakog četvrtka "Rokanje uživo", kada ćemo slušati najaktuelnija imena domaće scene. Prvo veče serijala zakazano je za 10. novembar sa sastavom  KILLO KILLO BANDA od 21h do 23h. Ulaz se ne naplaćuje. KILLO KILLO banda početkom leta objavili su treće izdanje pod nazivom “Ipak borba” za izdavačku kuću Lampshade Media.

Killo Killo Banda

Killo Killo banda je sastav iz Novog Sada koji postoji od 2007. godine, izlazi na Sunce sa svojim trećim izdanjem pod nazivom “Ipak borba”. Poznati su po svom opuštenom stilu pristupa teškim i svima poznatim životnim problemima, što najbolje eksponiraju kroz reggae stil, u najširem smislu te reči, i iskrene, intimne i vrlo direktne tekstove koje je napisao sam Killo Killo.

Album je snimljen u studiju “1 Take studio” u Novom Sadu, a miksan je u studiju “Alpha”, takođe u Novom Sadu. Sadrži devet pesama ovog, trenutno sedmočlanog, benda i jednu elektronsku pesmu koja je plod saradnje Killo Killo-a sa Laskai Viktorom (DJ-om i producentom iz Mađarske) i svima dobro poznatim, regionalnim carem Edom Majkom. Pored ove saradnje, bend je u par pesama ugostio i sjajne umetnike sa domaće reggae scene, a to su genijalni Wacko (iz grupe MadRed) i živa legenda i rasta izaslanik Hornsman Coyote. Ne smemo zaboraviti ni milozvučne ženske vokale u pesmi “Wellington” koje su otpevale neprikosnovene, prelepe i sjajne Vanja Manić Matić i Sofija Stanić iz grupe Drum’n’zez.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.