Vesti

Bivši pevač sastava IRON MAIDEN se vraća u Srbiju u okviru predstojeće turneje
03.11.2016. | |

Blaze Bayley, nekadašnji frontmen legendarnih IRON MAIDEN, posetiće Srbiju u okviru aktuelne turneje kojom promoviše svoj novi album "Infinite Entanglement" objavljen u martu ove godine, o čemu smo već pisali. Bayley će nastupiti u zemunskom klubu Fest 28. jula 2017. godine, a više informacija biće naknadno objavljeno. "Infinite Entanglement" nasledio je album  "The King Of Metal" iz 2012. godine. Blaze Bayley je poslednji put u prestonici nastupio 2014. godine u klubu Sioux. U okviru iste turneje Bayley će posetiti i Sarajevo, gde će nastupiti u klubu Sloga. Pored njega u bendu su i gitarista Chris Appleton, basista Karl Schramm i bubnjar Martin McNee.

Blaze Bayley ponovo u Srbiji

Blaze Bayley je predvodio legendarne Iron Maiden nakon što je bend napustio Bruce Dickinson. Bayley je sa bendom objavio albume "The X Factor" i "Virtual XI", ali je otpušten kada se Dickinson vratio za mikrofon. Bayley je nedavno napravio presek svoje solo karijere kompilacijom pod imenom "Soundtracks Of My Life"o kojoj smo već pisali.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.