Vesti

NORTHERN REVIVAL singlom 'Tongue Twister Titleholder' najavljuju album
12.10.2016. | |

Novosadski stoner sastav NORTHERN REVIVAL upravo je objavio lyrics video za numeru "Tongue Twister Titleholder" kojom najavljuju album "Life Survival Tips" koji će se pojaviti na svim digitalnim platformama 20. oktobra putem izdavačke kuće Nocturne media.

NORTHERN REVIVAL singlom 'Tongue Twister Titleholder' najavljuju album

Album je sniman u Positive Family studiju pod komandom Aleksandra Bojanića koji je zadužen za snimanje, miks, produkciju i mastering albuma. Numera "Tongue Twister Titleholder" je drugi singl sa albuma, a njemu je predhodio sjajni spot za numeru "Heavy Delivery Man". Promocija albuma će se desiti u Novom Sadu početkom novembra, a nakon toga bend će najaviti još neke koncerte. U planu je da se uradi još jedan spot.

Omot i lista pesama izgledaju ovako:

Kompilacija posvećena KUD IDIJOTIMA stiže 14. oktobra!

01. Switched on
02. Tail Chaser
03. Tongue Twister Titleholder
04. Heavy Deliver Man
05. Over The Edge Life Consumer
06. Might In Numbers, Knowledge In Letters
07. From Shit To Roses
08. They Live
09. Truth On A Cold Plate
10. One Thousand Me

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.