Vesti

Gus G (FIREWIND, Ozzy Osbourne) održaće gitarsku radionicu u klubu Fest
10.10.2016. | |

Grčki gitarista Gus G, vođa benda FIREWIND i gitarista sastava koji predvodi Ozzy Osbourne, održaće besplatnu gitarsku radionicu u zemunskom klubu Fest, u subotu 22. oktobra sa početkom u 17h. Ovu radionicu organizuju klub Fest i Mitros Music, a gitarsita će pored gitarske radionice održati i prezentaciju Jackson gitara i Blackstar pojačala. Sve informacije, kao i rezervacije, možete dobiti na broju 063/700-81-50. Gus je nedavno boravio u Srbiji, kada je snimao spot za pesmu "The Quest" sa svog drugog solo albuma "Brand New Revolution". Ekskluzivni intervju koji je pevač tom prilikom dao za naš portal možete pročitati ovde.

Gus G održava čas gitare u klubu Fest

Gus G. je proveo poslednju deceniju, polako ali sigurno gradeći svoje sigurno mesto na svetskoj hevi metal sceni, kao jedan od vladajućih gitarskih virtouza. Kao član bendova Arch Enemy i Dream Evil, a kasnije i svog benda Firewind, Gus je snimio na desetine albuma. U avgustu 2009. je odabran, lično od strane Ozzy Osbourne-a, da bude gitarista benda hevi metal legende. Sa frontmenom benda Black Sabbath, Gus je snimio album "Scream" objavljen 2012. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.