Vesti

DIREKTORI komanduju drugom 'Pobunom' u Domu omladine Beograda
07.10.2016. | |

Povratak Direktora i nastupi još šest bendova obeležiće drugi Belgrade Riot Fest, koji će biti održan u subotu 8. oktobra 2016. godine, u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, od 19 časova. Organizacija Route 011, posle uspešne premijere ovog festivala u januaru, odlučila je da već početkom ove jeseni na jednom mestu okupi poznate muzičare sa alternativne scene. Tako će posetioci iste večeri moći da čuju još pet domaćih bendova - N.B.G, T-Error, Nadimač, Scordisci i Blanquito Cojones, kao i Infected Rain iz Moldavije. Ova grupa, karakteristična po moćnom ženskom vokalu, s nestrpljenem iščekuje prvi nastup u Beogradu, u okviru svoje evropske turneje.

DIREKTORI komanduju drugom 'Pobunom' u Domu omladine Beograda

Na zadovoljstvo velikog broja poštovalaca Direktora, ovaj beogradski pank bend, nastao osamdesetih godina prošlog veka, vraća se na scenu posle skoro decenije pauze, u originalnoj postavi, a sa probama su počeli upravo zbog „pobune“ zakazane za ovu subotu. Majstori melodične buke i ljubitelji piva uvežbavaju „Čistićete ulice“, „Ide voz“, „Bando crvena“, „Ko je svetski šampion“, „Volimo pivo“, „Životinjska farma” i druge njihove dobro poznate pesme.

Posle dugogodišnje zaslužene penzije, opet sviramo za staru ekipu i mlade snage, koje nisu imale prilike da nas čuju uživo. Eto nas ponovo u Domu omladine Beograda, posle dvadeset godina, na „pobuni“ u Amerikani, samo tri dana posle 5. oktobra. Spremamo suve pank/ska hitove i obećavamo dobro raspoloženje. Dođite ako smete - poručuju Direktori.

DIREKTORI komanduju drugom 'Pobunom' u Domu omladine Beograda

Nestrpljivo se iščekuje i nastup benda N.B.G, još jednog sastava iz osamdesetih godina prošlog veka, autentičnog predstavnika novobeogradske rokenrol i pank scene. Ponovo će se čuti „Anarhija“, „Marijana“, „Industrija piva“ i druge pesme po kojima je ovaj bend prepoznatljiv. 

Pank se vraća u Beograd. N.B.G. vas poziva na Riot Fest u Domu omladine Beograda. Očekuje vas puno dobrih bendova, kao i premijera naše nove pesme „Akcija“. Pravimo ludilo i proslavljamo 32 godine od osnivanja. Prijatelji, ekujemo vas na koncertu - poručuju iz ovog benda.

Karte za drugo izdanje Belgrade Riot Festa se mogu kupiti po ceni od 1200 dinara na prodajnim mestima Eventim-a i DD tickets-a, Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), Žila Shopu (Belgrade Design District, Čumić), pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44) i Shamrock baru (Mite Ružića 5, Novi Sad).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.