Vesti

PLANET OF ZEUS početkom novembra u novosadskoj Fabrici
21.09.2016. | |

Pre nekoliko dana najavili smo da grčki stoner metal sastav PLANET OF ZEUS dolazi u Beograd u sklopu svoje najnovije turneje na kojoj promoviše poslednji studijski album "Loyal To The Pack", a sada je najavljena i njihova poseta Novom Sadu gde će 4. novembra svirati u klubu Fabrika sa domaćom podrškom - bendovima WAR ENGINE i CASILLAS.

PLANET OF ZEUS stižu u Novi Sad u novembru

Ulaznice u pretprodaji možete pronaći u Gigstix-u i Mungos-u po ceni od 500 dinara, dok će one na vratima kluba na dan koncerta koštati 700 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.