Vesti

S.U.S. video singlom 'Ja putujem' najavljuju novi album
06.09.2016. | |

Beogradski punk’n’roll bend S.U.S. objavio je spot za pesmu “Ja putujem”, koja je prvi singl sa predstojećeg novog albuma. Spot je snimljen u 4K rezoluciji, što je jedan od prvih takvog kvaliteta urađen spot na domaćoj sceni i retkost i za mnoge komercijalne bendove i izvođače.

Urađen je u filmskom maniru. Prati život čoveka koji propada kroz vreme, čekajući svoju priliku za bolji život ne znajući zapravo ni dal’ je to prilika, a nig de ga uopšte void život. Oko njega se menjaju vladari, sistemi, uniforme organa ’’reda i mira” kojima je on uvek sumnjiv, a zapravo sve ostaje isto.

S.U.S. video singlom 'Ja putujem' najavljuju novi album

Spot je snimljen u kafani u kojoj je svojevremeno često boravio Tito. Obuhvata period Kraljevine SHS, Titove Jugoslavije i moderno vreme a ako se udubite primetićete da radnja savršeno vodi kroz tekst same pesme.

Spot je snimljen u produkciji “Full Frame Studija” dok je pesma snimljena u studiju “Bare Wired” u Zemunu u saradnji sa producentima Milanom Barkovićem, Slobodanom Đukićem (Soulcraft, Jimi 3B’s 666 Blues Band, In From The Cold) i mastering producentom Borisom Usanovićem (Jimi 3B’s 666 Blues Band, In From The Cold)

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.