Vesti

RAMMSTEIN i dalje rade na novom albumu
27.08.2016. | |

Tokom intervjua za portal Kaaos TV, klavijaturista legendarnog nemačkog sastava RAMMSTEIN, Christian "Flake" Lorenz govorio je o novoj pesmi pod imenom "Ramm 4" koju je bend predstavio na svojim skorašnjim nastupima. Lorenz je povodom uključivanja nove pesme u koncertne liste izjavio: "Želeli smo da pokažemo svetu da smo i dalje zajedno i da sviramo i stvaramo novu muziku."

Postava benda Rammstein

Upitan o radu na novom albumu, nasledniku izdanja "Liebe Ist Für Alle Da" iz 2009. godine, Lorenz je dodao: "Počeli smo da skupljamo ideje za komponovanje sledećeg albuma i razvijamo ih zajedno. Teško je reći dokle smo stigli, zato što nekada deluje kao da ide dobro, a ima i dana kada samo želimo da krenemo od nule. Zato ne mogu objektivno reći do kog stadijuma smo stigli."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.