Vesti

DIREKTORI se vraćaju na scenu, zakazan nastup na Belgrade Riot Festu!
25.08.2016. | |

Kultrni beogradski punk bend DIREKTORI se vaća na scenu! Prvi zakazan koncert je na Belgrade Riot Festu, koji je zakazan 8. oktobra u Domu omladine Beograda. Koncert organizuje Route 011.

Bend Direktori već dugo nije aktivan, a poslednji studijski album "Ua!" izbacili su 2006. godine. Iza sebe imaju još 3 studijska albuma "Čistićete ulice" (1994), "Lesli se vraća krući" (1994) i "Evo vam ga" (1999).

Pored njih 8. oktobra nastupiće još jedan povratnički punk sastav N.B.G., kao i Infected Rain iz Moldavije, Nadimač, Gavrilo Princip, T-Error, Scordisci i Blanquito Cojones.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.