Vesti

HAMMERFALL objavili detalje novog albuma
11.08.2016. | |

Švedski heavy metal templari HAMMERFALL objaviće svoj novi album pod imenom "Built To Last" 4. novembra, javljaju iz tabora benda. Ovo će biti njihov prvi album objavljen za izdavačku kuću Napalm Records, nakon što su raskinuli skoro 20 godina dugu saradnju sa izdavačem Nuclear Blast. "Built To Last" će naslediti album "(r)Evoluton" iz 2014. godine. Za omot novog kao i prethodnog izdanja bio je zadužen Andreas Marschall, a produkciju albuma potpisuje Fredrik Nordström.

HammerFall - Built To Last (2016)

"Built To Last" lista pesama:

01. Bring It!
02. Hammer High!
03. The Sacred Vow
04. Dethrone And Defy
05. Twilight Princess
06. Stormbreaker
07. Built To Last
08. The Star Of Home
09. New Breed
10. Second To None

HammerFall će se nakon izdavanja albuma otisnuti na turneju pod imenom "Built To Tour", a najbliže nama bend će nastupiti u Budimpešti u klubu Barba Negra, i to 31. januara 2017. godine. Karte po ceni od 4900 forinti (16 evra) mogu se nabaviti putem servisa Ticketportal, na ovom linku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.