Vesti

Hornsman Coyote i mnogi drugi na novom izdanju Regeneracije Dunava
15.06.2016. | |

Poznati ekološko-muzički festival koji se već duži niz godina održava u Bačkom Monoštoru, Regeneracija Dunava, ove godine održaće se 17. i 18. juna.

Regeneracija Dunava 2016

Na ovom festivalu koji se tradicionalno održava povodom Svetskog dana Dunava na prostoru Eko-centra nastupiće Hornsman Coyote, Fat Kali Dub, JahMessenjah, Banat Hard Core, Shubba Ranks, Natty Riddim, Unity Sound, Lewangz i brojni drugi izvođači iz cele Srbije. Pored muzičkog programa, sve posetioce očekuje i puno propratnog programa koji se sastoji od ekoloških i umetničkih radionica, izložbi fotografija i promocija knjiga.

Organizaciju i ove godine potpisuju UG Podunav, Serbia Reggae Movement i UG Sombor za sve.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.