Vesti

HOLLYWOODFUN DOWNSTAIRS i CASILLAS u novosadskoj CK13 6. maja
03.05.2016. | |

Nakon pola godine novozelandski noise punk / art rock trojac HOLLYWOODFUN DOWNSTAIRS se vraća u novosadski klub CK13. Koncert će se održati u petak 6. maja sa početkom u 22 sata, domaća podrška biće lokalni noiserock bend CASILLAS, dok će ulaz iznositi 300 dinara.

Hollywoodfun Downstairs i Casillas u CK13 6. maja

Trio Hollywoodfun Downstairs dolazi iz Velingtona (Novi Zeland), i na aktuelnoj turneji promovišu album "Reactions", koji je izašao u aprilu prošle godine, a koncert u Novom Sadu biće im među poslednjim na ovoj evropskoj turneji. Bend čine gitarista i pevač Kurt Williams, basista Grant Gall i bubnjar Joe Wright.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.