Vesti

KATATONIA pripremaju simfonijski nastup u Bugarskoj
25.03.2016. | |

Nakon bendova među kojima su Anathema, Paradise Lost i Opeth, švedski depressive rock sastav KATATONIA nastupiće sa simfonijskim orkestrom u Plovdivu u Bugarskoj, i to 22. septembra u čuvenom Plovdivskom rimskom teatru. Ovaj nastup će se održati u sklopu festivala "Sound Of The Ages", a pratećim Plovdivskim filharmonijskim orkestrom će dirigovati Levon Manukyan koji je već sarađivao sa gorepomenutim bendovima na njihovim simfonijskim nastupima. To nije sve: bend će ovom prilikom uz pratnju orkestra izvesti svoj kultni album "The Great Cold Distance" u celosti povodom 10-godišnjice njegovog izdavanja. Drugi deo seta, bez pratnje orkestra, bend će posvetiti svojim najpoznatijim hitovima ali i pesmama sa predtojećeg albuma "The Fall Of Hearts", o kome smo već pisali.

Najava za nastup benda Katatonia u Plovdivu

Karte za ovaj nastup već su u prodaji putem bugarskog ogranka Eventim mreže po ceni od 40 leva za regularna sedišta, odnosno 65 leva za "golden circle". Na dan koncerta cene karata će biti 50, odnosno 75 leva za "golden circle". Za decu mlađu od 7 godina ulaz će biti besplatan uz obaveznu pratnju roditelja, odnosno punoletnog lica.

Ljudi iza festivala "Sound Of The Ages" već su organizovali slične nastupe, pa je tako čuveni gothic metal sastav Paradise Lost snimio koncertni album pod imenom "Symphony For The Lost" upravo tokom nastupa na pomenutom festivalu u Plovdivu, a recenziju tog izdanja možete pročitati na našim stranama. Pored toga možete pročitati i naš izveštaj sa simfonijskog nastupa benda Opeth održanog 19. septembra 2015. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.