Vesti

YU GRUPA uz domaće r'n'r legende prave spektakl u Novom Sadu
13.03.2016. | |

Legendarna YU GRUPA 2. aprila održaće veliki koncert u Novom Sadu povodom 45 godina postojanja. Na ovom koncertu koji nosi naziv "45 godina čistog rokenrola" bend će pružiti svojevrsnu retrospektivu pesama koje su obeležile domaću rokenrol scenu ovih prostora.

Yu Grupa

Na koncertu će gostovati i mnoge rokenrol legende sa ovih prostora kao što su Zoran Kostić Cane i Nebojša Antonijević iz Partibrejkersa, Nikola Čuturilo Čutura, kantautor i bivši član benda Riblja Čorba, koji je ujedno napisao tekstove za šest pesama sa novog albuma Yu Grupe, i Dušan Kojić Koja iz benda Disciplin A Kitschme.

Ulaznice za koncert YU Grupe u novosadskom SPENS-u iznose 1250 dinara za parter i za tribine, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a kao i na blagajni SPENS-a, dok se u online prodaji mogu naći preko sajtova gigstix.com i eventim.rs. Za ulaznice će se na dan koncerta izdvajati 1400 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.